celkem inzerátů: 10 452  |  inzerce za 24 hodin: 452

Vyhledávání:



Cesta sněžných ptáků - román, na který nelze zapomenout

číslo inzerátu: 3232407
inzerát vložen: 30.4. 2024 11:55
Prodám krásný, historický román "Cesta sněžných ptáků". - román, na který nejde zapomenout. Napsal jej Robert Lyndon a vydalo nakl. Euromedia Group - Knižní klub v Praze roku 2012. Velkolepý, zcela moderně psaný román se odehrává v 11.století a provází čtenáře téměř celým tehdejším světem. Cesta za vzácnými sokoly z Anglie na vzdálený Island i do Grónska a přes pustiny ruských stepí do Konstantipole se mění v boj o přežití. Je to středověk drsný i romanrický a příběh, který bere dech. Autor knihy vypráví strhující příběh o odvaze a lidské touze objevit nepoznané a překonat to, co se jiným nepodařilo. Poutavý děj, porlný zvratů, dokáže udržet čtenáře v napětí od první až do poslední stránky. Kniha je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 591 stran. Je jako nová, vhodná i jako krásný dárek pro milovníky napínavých historických románů.
Nabídněte: J.Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 9 + 7 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Lady Boss

Inzerát: Knihy - různé

Inzerát: Pouští a prérií

Inzerát: Král šedivých medvědů

Inzerát: Nekonečný striptýz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02