celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 720

Vyhledávání:



Akvárium Biorb 15l bílé

číslo inzerátu: 3232566
inzerát vložen: 27.1. 2024 14:03
Používané, běžné známky opotřebení, škrábance od čištění viditelné pouze když je akvárium bez vody, zohledněno v ceně. Osobní odběr P4 Hodkovičky. Nebo poštou dle ceníku české pošty s platbou na účet předem.Akvárium Biorb je vyrobené z akrylové pryskyřice. Proč? Protože akrylová pryskyřice je destkrát silnější než sklo. Akrylová pryskyřice má taképoměr průsvitnosti 93%, je tak nejjasnějším známým materiálem. Sklem projde pouze 70% světla a tlusté sklo má vždy zelenavý nádech.
Akvária z akrylové pryskyřice uchovávají teplo téměř dvakrát tak dobře jako sklo, což znamená , že na vytápění spotřebují méně energie.

Filtrační systém, který funguje zespodu nahoru
Všechna akvária BiOrb mají filtr na dně. Tam, kde se přirozeně usazuje pevný odpad. Filtr jednoduše pracuje tam, kde je to nejvíce potřeba. Je rovněž snadno vyměnitelný. Výměna Vám zabere jen pár vteřin a postačí jednou za čtyři až šest týdnů.

BiOrb FLOW je nový druh akvária, ideální pro chov malých rybek a krevetek. Dodejte vašemu domovu či kanceláři klid s akváriem BiOrb FLOW.

Lokalita Nevyplněno

Cena: 1 490,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-44157

Telefon: Nevyplněno

Lokalita: Nevyplněno


Všechny inzeráty uživatele ID-44157

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 5 + 5 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Desky,dřev.skříňka

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 176)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01