celkem inzerátů: 10 458  |  inzerce za 24 hodin: 486

Vyhledávání:



4x Rober Fulghum

číslo inzerátu: 3232636
inzerát vložen: 29.4. 2024 17:01
Prodám čtyři knihy ('i jednotlivě) a to: "Poprask v sýrové uličce", Třetí přání I. a II.díl", "Drž mně pevně a miluj mně zlehka". Všechny knihy napsal Robert Fulghum a šechny knihy vydalo nakl. Argo v Praze.
1. Poprask v sýrové uličce - Vydáno v Praze roku 2016. Kniha Vás utvrdí, že každý den plný zázraků, které člověk vidí jen, když chodí po světě s otevřenýma očima i srdcem. Kniha je většího formátu. Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 160 stran. Je jako nová, vhodná i jako pěkný dárek.
2.Drž mě pevně, miluj mě zlehka - příběhy z tančírny Gentury _ilustrovala Willw Baderová, vydáno v roce 2011. Mladý právník přijímá nabídku z tančírny, netuší, že právě tento jeho krok obrátí jeho život naruby. Najde zde něco tak prostého a přitom životně důležitého, jako je láska Kniha je v perfekním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 270 stran. Je jako nová, vhodná i jako pěkný dárek.
3. Třetí přání - ilustrovala Karen Lewisová, vydáno v roce 2004 - Tato kniha není ledajaký román. Není ro běžný román, ani tradiční, ani realistický. Je stejně složitý jako pohádková tři přání. Jedna žena a dva muži. Děj se odehrává na mýty opředené Krétě..... Má dvě části: 1. Svědek a 2. Ariadna a příplety. Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 485 stran. Je jako nová, vhodná i jako krásný dárek
4. Tři přání II. - zbytek příběhu - kniha je ještě v originálním obalu - nepoužita. Vydáno v roce 2005. Obsahuje CD. Děj nás tentokrát zavede především do vzdálenějšího Japonska, kde si Alice nechá u věhlasného mistra udělat konečně své vysněné tetování, a posléze do Athén, kde se všechny známé postavy na svých cestách zastaví a setkají se svou „věštkyní“ taxikářkou Polydorou, která každému předpoví budoucnost. Všichni se pak sejdou na Krétě v Meltemi, kde Alex uspořádá večeři na oslavu svatého Ošidného, patrona lidí, co nežijí konvenčně. Kniha je ještě v originálním obalu v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem.
Nabídněte. Jarka Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 9 + 3 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Lady Boss

Inzerát: Knihy - různé

Inzerát: Pouští a prérií

Inzerát: Král šedivých medvědů

Inzerát: Nekonečný striptýz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01