celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 361

Vyhledávání:



Atypický byt s terasou, 139m2, Praha - Vinohrady

číslo inzerátu: 3232637
inzerát vložen: 23.4. 2024 08:55
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi jedinečný atypický byt s terasou o výměře 139m2 s výhledem do vzrostlé zeleně klidného vnitrobloku v budově vzdálené jen 3 minuty chůze od náměstí Jiřího z Poděbrad a od Riegrových sadů.
Byt mezonetového charakteru o velikosti 139m2 včetně terasy 33m2 je po kompletní rekonstrukci a zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem /kuchyňská linka včetně značkových spotřebičů/, ložnici, koupelnu s vanou a s WC, předsíň, terasu a o patro níže ateliér s vestavěnou profesionální saunou se solným panelem pro 6 osob, sprchou, toaletou, prádelnou a úklidovou komorou. Vytápění celého bytu je podlahové. Většina místností je vybavená nábytkem vyrobeným na míru ve stylu architektury domu. Na podlahách jsou zčásti pravé dřevěné parkety a zčásti keramické dlažby.
Dům z přelomu 19. a 20. století si po právě dokončené celkové rekonstrukci zachovává původní secesní noblesu a zároveň díky zdařilé modernizaci splňuje veškeré současné nároky na bydlení v historickém domě.
Poloha domu v ul. Slavíkova na Královských Vinohradech v tradičně oblíbené a žádané rezidenční čtvrti se secesní zástavbou konce 19. stol. na okraji historického jádra Prahy s řadou rozlehlých parků, restaurací, kaváren, divadel, galerií, mezinárodních škol a nákupních center s rychlou a snadnou dopravní dostupností jak vozem, tak MHD do stanice metra Jiřího z Poděbrad.
Tento jedinečně řešený byt je vhodný nejen k luxusnímu bydlení milovníků saunování a opalování na vlastní terase, ale i ke komerčnímu využití ke krátkodobým či hodinovým nájmům bytu s možností saunování. Na patře je to byt jediný, proto jeho komerční využití nebude rušit ostatní bydlící v domě.
Byt se nachází v domě z pohledu ulice v přízemí, ale okna bytu i terasa s výhledem do zahrad jsou v úrovní prvního patra.
Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Lokalita Praha

Cena: 16 890 000,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: Agens Reality

Telefon: +420 606 466 555

Lokalita: Praha


Všechny inzeráty uživatele Agens Reality

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 5 + 2 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Koupím byt v centru Hradce Králové

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3466)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01