celkem inzerátů: 10 458  |  inzerce za 24 hodin: 486

Vyhledávání:



3x N.Gordon Rabi, Tajemný diamant,Tribunál smrti

číslo inzerátu: 3232726
inzerát vložen: 29.4. 2024 16:55
Prodám tři knihy od Noah Gordon. "Tajemný diamant", "Rab"i a Tribunál smrti".
1."Rabi" - Kniha zavede čtenáře do prostředí americké židovské komunity dvacátého století. Vydalo nakl. Euromedia Group - Knižní klub v Praze roku 2003. Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 320 stran. Je jako nová, vhodná i jako pěkný dárek.
2. "Tribunál snrti". Kniha Výás zavede do lékařského prostředí. Stanete se svědky dramatických událostí. dramatických zvratů na operačním sále, budete držet palce pacientům, čekající na transplantaci ledvin..... Vydalo nakl. Euromedia Group - KK v Praze roku 2002. Kniha je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 370 stran. Je jako nová, vhodná i jako krásný dárek.
3. "Tajemný diamant" - Harry, obchodník s drahými kameny se vydá hledat obrovský dianant, který je částí Šalamounova pokladu, jenž kněží ukryli těsně před zdrcujícím nájezdem Nabuchodonosorových hordKniha je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 256 stran. Vydalo nakl. TOK v Praze roku 1997. Je jako nová, vhodná i jako pěkný dárek.
Nabídněte. Jarka Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 7 + 4 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Lady Boss

Inzerát: Knihy - různé

Inzerát: Pouští a prérií

Inzerát: Král šedivých medvědů

Inzerát: Nekonečný striptýz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02