celkem inzerátů: 10 458  |  inzerce za 24 hodin: 320

Vyhledávání:



3x B.Woodová-Duhový had,Pod africkým sluncem,Posvátné místo

číslo inzerátu: 3232729
inzerát vložen: 29.4. 2024 16:57
Prodám tři knihy od B.Woodové a to:
1."Duhový had"- Joana vnučka ausralských misionářů se po záhadné smrti svých rodičů v Indii ocitá na světě sama. Matka jí sdělila před smrtí od rodinné kletbě a kořeny této kletby jsou v daleké Austrálii. Vypraví se do neznámé země sama Knihu vydalo nakl. Alpress - KK v Praze roku 1995 v edici Klokan. Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 510 stran. Je jako nová, vhodná i jako krásný dárek.
2. "Pod africkým sluncem" Po patnáctiletém pobytu v USA odjíždí Debora do Afriky pátrat po osudech její rodiny a dovídá se dávná, pečlivě střežená tajemství. Kniha je mistrně napsanou ságou, vyprávějící osudy dvou rodin. Vztah těchto dvou rodin je naplněn vraýednou nenávistí, která přetrvává i do dalších generací.... Vydalo nakl. Alpres - KK v praze roku 1996.Kniha je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 545 stran. Je jako nová, vhodná i jako krásný dárek.
3. "Posvátné místo" - Prolínání osobního i historického vývoje tvoří rámec dojemného i strhujícího příběhu o Erice, která najde v jeskyni starou, nástěnnou malbu starou tisice let, obraz na stěně pozná, protože od dětství jí vstupuje do snů. Nadšeně se pouští do výzkumu Vydalo nakl.Alpress- KK., edice Klokan v Praze roku 2002. Je v perfektním,nepoškozeném stavu i s obalem a má 375 stran. Je jako nová, vhodná i jako pěkný dárek.
Nabídněte. J.Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 2 + 8 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Lady Boss

Inzerát: Knihy - různé

Inzerát: Pouští a prérií

Inzerát: Král šedivých medvědů

Inzerát: Nekonečný striptýz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01