celkem inzerátů: 10 442  |  inzerce za 24 hodin: 235

Vyhledávání:



Pronájem luxusního bytu 3+1 se zahradou ve Znojmě.

číslo inzerátu: 3232916
inzerát vložen: včera, 16:42
Nabízíme pronájem luxusního bytu 3+1 se zahradou ve Znojmě. Jedná se o celé přízemí rodinného domu s přilehlou terasou a zahradou. V domě jsou pouze dva byty. Celý byt prošel nákladnou rekonstrukcí, na podlahách v pokojích jsou krásné dřevěné parkety, okna jsou plastová. Prostorný a světlý obývací pokoj má velké okno do ulice a je velmi příjemně zařízený, stejně jako sousední dětský pokoj. V dětské ložnici je spaní vyřešeno vestavěným patrem a tak zůstala celá plocha pokoje k dispozici k hraní i učení. Kuchyň s jídelním koutem je vybavena bílou stylovou kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči, včetně myčky a lednice. Z kuchyně vede velké francouzské okno na dřevěnou terasu krytou před sluncem a zraky sousedů markýzou. Na útulné zahrádce stojí altánek, připravený na letní grilování. Přístup na terasu je i z ložnice. Celý byt osvětlují nádherné křišťálové lustry. Byt se pronajímá velmi vkusně zařízený. Koupelna má vanu s možností sprchování. Toaleta je samostatná. Vytápění a ohřev vody je plynovým kotlem.
V blízkosti je centrum města, vlakové a autobusové nádraží, základní a střední školy a úřady.,
Nájemné je 20 tisíc Kč měsíčně + zálohy na energie cca 6 tisíc/měsíc.. Vratná kauce ve výši 2× měsíční nájem.
Volné po dohodě ihned.

Lokalita Znojmo

Cena: 25 000,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: Reality Plachý

Telefon: +420 774 919 434

Lokalita: Znojmo


Všechny inzeráty uživatele Reality Plachý

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 8 + 5 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3453)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01