celkem inzerátů: 10 452  |  inzerce za 24 hodin: 462

Vyhledávání:



Born in ČSR aneb..Pozdě na hlasitou hudbu,Půlnoční běžci, Až

číslo inzerátu: 3233636
inzerát vložen: 29.4. 2024 16:53
Prodám čtyři romány od Zdeňka Zapletala a to:
1. Z.Zapletal,il.O.Hamera -"Born in ČSR aneb Vekslštube cimrfraj." Vydalo nakl. Akropilis v Praze roku 1994. Autor v knize zachytil syrovou tvář všedních dnů v novém státě ČR.. Je to jeden z nejlepších románů Z.Z., keré dosud napsal. Má tři části: 1.Tiché šelmy, 2,. Moravský sráč a 3. Born in ČSR. Kniha je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 200 stran. Je jako nová, vhodná i jako pěkný dárek.
2.Zd.Zapletal - "Půlnoční běžci"- Vyprávění o osudech lidí jednoho paneláku. Poznáváme lidi různých vlastností a chakterů, jednotlivé osudy Vydalo nakl.Československý spisovatel v edici Žatva v Praze roku 1987. Perfektní, nepoškozený stav i s obalem a má 440 stran. Je jako nová
3.Zd.Zapleal, il> K.Haloun - "Pozdě na hlasitou hudbu" - V románu autor podrobně sleduje osudy čtyř mužů a jejich rozdílné životní způsoby žití, myšlení . Vydalo nakl. Československý spisovatel v edici Klíč sv.248. Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 250 stran. Je jako nová, vhodná i jako pěkný dárek.
4. Zd.Zapletal,il.J.Walterová - "Až přijdou plískanice" - Pravdivé svědectví mladých lidí v přítomném čase a jak se dostat z každodenního stereotypuvydalo Nakl. Mladá fronta v edici Alfa, sv.56 v Praze roku 1980. Je v pěkném, nepoškozeném stavu i s obalem a má 155 str.
Nabídněte. J.Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 3 + 5 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Lady Boss

Inzerát: Knihy - různé

Inzerát: Pouští a prérií

Inzerát: Král šedivých medvědů

Inzerát: Nekonečný striptýz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01