celkem inzerátů: 10 456  |  inzerce za 24 hodin: 461

Vyhledávání:



Frankenstein,Chtěla bych ten strom,Milenec lady Chatterleyov

číslo inzerátu: 3233791
inzerát vložen: 30.4. 2024 11:55
Prodám čtyři starší romány a to:
1.M.W.Shelleyová,il.L.Novotný -" Frankenstein" - děsivá legenda a hrůzostrašný román o umělém člověku, rozsévající smrt. Vyniká obrovskou fyzickou silou. Nelítostný zápas vynálezce a vynálezu upoutá čtenáře od začátku až do konce. Vydalo Lidové naklad. v medici "M" knihy sv.1. v Praze roku 1969. Pěkný, nepoškozený stav i s obalem a má 225 stran.
2. D.H.Lawrence . "Milenec lady Chatterleyové" - vydalo nakl. Odeon-NKLU v Praze roku 1990. Perfektní, nepoškozený stav a má 335 stran. Vhodná i jako pěkný dárek.
3. J.Kolárová,il.H.Wernischová - "Chtěla bych ten strom"- Hlavní hrdinka Zuzana - sekretářka ředitele velkoobchodu. Mezi ní a šefem vznikají vzájemné sympatije, které přerůstají k silnému citovému vzplanutí....Vydalo nakl. Československý spisovatel v edici Klíč, sv.204 v praze roku 1986. Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 320 stran. Vhodná i jako pěkný dárek.
4. M.Skála,il.J.Kalousek -"Cesta kolem mé hlavy za čtyřicet dnů! - Vydalo nakl. Českosl.spisovatel v Praze roku 1985. Kniha Vás zavede do ústavu pro přetažené. přepracované lidi, kteří trpí nepokoji.....Je v perfektním, nepoškozeném stavu i s obalem a má 220 stran. Vhodná i jako pěkný dárek.
Nabídněte. J.Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 1 + 2 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Lady Boss

Inzerát: Knihy - různé

Inzerát: Pouští a prérií

Inzerát: Král šedivých medvědů

Inzerát: Nekonečný striptýz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01