celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 316

Vyhledávání:



GPS autonavigace, GPS turistická (outdoor) navigace

číslo inzerátu: 3234084
inzerát vložen: 17.12. 2023 18:55
Dobrý den.

Nabízím skvělou navigaci TomTom Via 135. Navigace má velký 5" displej, je vybavena micro SD slotem pro použití karty s dalšími mapami a obsahuje detailní mapy celé Evropy s doživotní bezpletnou aktualizací. V navigaci jsou dále nahrány spousty dodatečných bodů zájmu (všelijaké turistické atrakce, bunkry, rozhledny, rychlostní radary). Navigace má technologii BlueTooth jenž umožňuje spárování s mobilním telefonem a může tak fungovat jako hands-free. K navigaci je kabel jenž obsahuje příjmač dopravních informací s pomocí němož můžete minimalizovat cas na cestě v případě dopravních komplikací.
Cena 1000 Kč.

Dále prodám vynikající plně funkční, málo využívanou outdoorovou navigaci Teasi One3. Navigace je ve velmi pěkném stavu. Navigace je vhodná na pěší turistiku, cykloturistiku, lyže i lodě. Navigace obsahuje mapy komplet Evropy a je možné nainstalovat i země mimoevropské, přičemž mapy lze pravidelně zdarma aktualizovat.
Cena 1500 Kč.

Možnost osobního předání v Plzni, po dohodě možné zaslání v rámci ČR.

Kontakt upřednostňuji přes e-mail.

Lokalita Nevyplněno

Cena: 1 000,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-347331

Telefon: Nevyplněno

Lokalita: Nevyplněno


Všechny inzeráty uživatele ID-347331

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 4 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 387)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01