celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 308

Vyhledávání:



Divoká rajčata - semena

číslo inzerátu: 3234256
inzerát vložen: 4.1. 2024 12:20
Divoká rajčata jsou chutná, zdravá a odolná - netrpí chorobami! jsou vhodná pro pěstování bez chemie.

plody je nejlepší konzumovat čerstvé, skvěle chutnají i v míchaných salátech ochucených bazalkou. jsou velice dekorativní, takže je lze použít i k dozdobení jídel. můžete je i sušit.

klasické červené a žluté.

osobní odběr = 30kč nebo pošta = platba předem na účet (obyčejné psaní +30kč, doporučené psaní +75kč) cca 15ks/druh

limitovaná nabídka:
rajče san marzano (švestkové) semena 10ks za 30kč
tato tyčková odrůda, pocházejí z itálie, se vyznačuje protáhlými plody s pevnou dužinou a malým počtem semen a je vhodná ke kuchyňskému zpracování nebo na výrobu kečupu. také jsou velice vhodné pro vaření boloňské omáčky a podobně. slupka je lehce oddělitelná. rostlinu je vhodné pěstovat na jeden či dva výhony, ostatní zálistky jak je to možné vyštípneme. vyžaduje oporu.

rajče stupické polní rané semena 10ks za 30kč
jde o velmi ranou tyčkovou odrůdu rajčete. lze ji pěstovat ve venkovních záhonech či ve skleníku, a je možné ji taktéž pěstovat jako keříčkovou bez vyvazování. plody jsou jasně červené a odolné vůči popraskání. chuť je plná, sladká a rajčata jsou velmi dobrým doplňkem při přípravě pokrmů studené kuchyně. využít je můžete i k přímé konzumaci či tepelnému zpracování. tuto starou původní československou odrůdu si oblíbili pěstitelé po celém světě. byla vyšlechtěna ve šlechtitelské stanici stupice už v 50. letech. doba zrání je přibližně 55-60 dní.

rajče kumato semena 10ks za 30kč
ve srovnání s červenými rajčaty mají temně hnědá kumato překvapivou, o mnoho sladší chuť.
plody jsou pevnější než běžná rajčata, přesto velmi šťavnaté a nejsou moučné. významný rozdíl je ve vyšším obsahu fruktózy, takže je sladší. slupka je tmavě červenozelená, proto se také někdy nazývá černé rajče. díky své lahodné chuti i originální barvě a pevnosti jsou velmi oblíbená v gastronomii na zdobení, do salátů, na grilování i do nejrůznějších zapékaných pokrmů.

rajče divoké bílé semena 15ks za 40kč
patří mezi jedno z nejsladších rajčat! drobnější bílé až bledě žluté plody obsahují extrémní množství cukrů. plodí a nasazuje trsy až do prvních mrazíků. skvělé rajče pro děti.

rajče divoké fialové semena 15ks za 40kč
tato rajčata obsahují antokyany, které najdeme například v borůvkách a jsou důležité pro zdravou výživu. plody jsou drobné a velice dekorativní - vynikají netypickou barvou svých plodů. zastíněná část plodu zůstává v nezralém stádiu zelená, ve stádiu zralosti získává červený nádech. chuť sladkokyselá, perlivá, svěží. plody musejí být plně vyzrálé, aby byly dobré.

rajče divoké havajské semena 15ks za 40kč
extrémně cukernaté rajče! svou delikátností vyniká i mezi divokými rajčaty, která jsou proslulá skvělou chutí. má příjemně křupavé plody.

semena z vlastní sklizně.

při objednání více druhů semen jen jedno poštovné! do vyprodání zásob!

Lokalita Pardubice

Cena: 30,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: Filip Novak

Telefon: Nevyplněno

Lokalita: Pardubice


Všechny inzeráty uživatele Filip Novak

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 3 + 1 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Japonské topoly pro jarní sadbu 2024

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 291)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01