celkem inzerátů: 10 457  |  inzerce za 24 hodin: 328

Vyhledávání:



Španělština + doplnek - slovesa - klic - slovnik

číslo inzerátu: 3234450
inzerát vložen: 25.4. 2024 21:59
PhDr. Libuše Prokopová patří bezesporu mezi nejúspěšnější autory učebnic španělštiny u nás. Nové, přepracované a doplněné vydání její osvědčené učebnice je vhodnou pomůckou ke komplexnímu zvládnutí španělštiny. Učební materiál je přitom koncipován tak, aby jej mohli používat jak ti, kdo si chtějí tento jazyk osvojit ve značně pokročilém stupni, tak ti, kterým stačí proniknout jen do základů španělštiny. Učebnice přináší efektivní způsob výuky zaměřený na české studenty a jejich učitele. Zahrnuje moderní slovní zásobu (asi 3000 slov) a frazeologii usnadňující běžnou komunikaci. Obsahuje úplný systém mluvnice současné španělštiny včetně jazykových jevů, kterým jiné učební texty mnohdy nevěnují pozornost. Různorodá cvičení se orientují na systematické zvládnutí mluvnice a slovní zásoby.
546stran

Lokalita Praha

Cena: 100,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: Diego78

Telefon: +420 773 667 565

Lokalita: Praha


Všechny inzeráty uživatele Diego78

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 9 + 3 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5867)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01