celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1437

Vyhledávání:



Pod šlehy Samumu,Bílý kapitán,Sokol pouště,Syn Běliřin

číslo inzerátu: 3234696
inzerát vložen: dnes, 12:02
Prodám čtyři staré knihy."Syn Beliřin - románPod šlehy Samumu, Bílý kapitán, Syn Beliřin a Sokol pouště. Knihy napsal Ferdynand Antoni Ossendowski.
1. "Pod šlehy Samumu"- cestopis - cesta po Severní Africe - Alžírsko a Tunisko - vydalo nakl. Novina v r.1931 v edici Vybrané spisy F.A.Ossendowského sv.VIII. Perfektní nepoškozený stav a má 295 stran. Krásná zlatá ražba na hřbetu i deskách.
2. Bílý kapitán - dobrodružný příběh - . Ostřílený norský kapitán Olaf Nilsen, tajemný "bílý kapitán" Pitt a členové posádky se plaví v zasmušilých skandinávských fjordech i v říši věčného ledu. Na své cestě musí čelit nástrahám moře i lidí. směřuje ze Skandinávie do země Samojedů a Tunguzů pro zlato a drahé kůže . Vydalo Českomoravské tiskařské a vydavatelské podniky v Praze roku 1929. Pěkný, nepoškozený stav a má 335 stran.Krásná vazba se zlatou ražbou na hřbetě i deskách.
3. "Sokol pouště" - román -
Africké prostředí, do něhož vložil děj svého románu, vystiženo je tu opravdu mistrovsky. „Kniha Ossendowského jest plna záchvěvů života a životnosti, naplněných lidmi pouště, holých rovin, kypících však životem. V pěkném,nepoškozeném stavu s krásnou zlatou ražbou na deskách i hřbetu. Vydaly Českomoravské podniky a vydavatelství v r. 1930. Má 205 str.
4. Syn Beliřin - román ze Španělska počátku 1. poloviny 20. stoletína na pozadí koloniálních nepokojů odhalí pro hlavního hrdinu strašlivé zjištění. vydalo nakl. Novina v r.1932. Pěkný, nepoškozený stav s krásnou zlatou ražbou na hřbetě i deskách. Má 200 stran.
Nabídněte. J.Rodová

Lokalita Č. Budějovice

Cena: 1,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: niga

Telefon: +420 606 755 510

Lokalita: Č. Budějovice


Všechny inzeráty uživatele niga

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 3 + 9 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7220)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01