celkem inzerátů: 10 448  |  inzerce za 24 hodin: 1455

Vyhledávání:



Byt 1+kk/B, 38m2, Přezletice (500m od hranic Prahy)

číslo inzerátu: 3235735
inzerát vložen: dnes, 06:26
Nabízíme Vám ke koupi byt s parkovacím stáním v novostavbě bytového domu stojící v Přezleticích jen 500m od hranice hl. m. Prahy. Přezletice sousedí s MČ Praha – Vinoř, na jejíž zástavbu dnes plynule navazují, a v případě potřeby jsou dostupné linkami MHD ze stanice metra v Letňanech za pouhých 12 minut.Byt 1+kk s balkónem 4,62m2 má celkovou plochu 38,4m2 a je umístěný v 1. patře bytového domu s výtahem kolaudovaného před 4 lety a postaveného v rámci moderního bytového komplexu v klidné a příjemné lokalitě u Ctěnického háje. Součástí bytu je zděný sklep 2m2 a v ceně bytu je i parkovaci stání na vlastním pozemku 12m2 u domu, ktery bude preveden do vlastnictví kupujícího.

Přezletice a k nim přiléhající pražská Vinoř jsou příjemným místem pro život. Jen 500m od domu se k procházkám v přírodě nabízí Ctěnický háj s přilehlým rybníkem a areálem rekonstruovaného Ctěnického zámku s jízdárnou. Ve Vinoři pak můžete navštívit rozlehlý park za Vinořským zámkem, nebo Obůrka - další pás zeleně linoucí se podél Vinořského potoka s několika dalšími rybníky v řadě. Celá lokalita je bohatá i na řadu sportovišť (dětská hřiště, tenisové kurty, tartanová a fotbalová hřiště, tělocvičny i nově vybudované golfové hřiště) a cyklostezek, kterými je protkána do několika směrů. V Přezleticích je mateřská školka, nově vybudovaná základní škola a restaurace. Přímo v bytovém komplexu do 50m od nabízeného bytu najdete prodejnu potravin Žabka, ordinaci praktického lékaře, dermatologii, kosmetický salón, komunitní centrum, dětské hřiště a moderní hřiště s tartanovým povrchem. Další obchody a služby včetně lékárny, dalších restaurací a supermarketů BILLA a NORMA najdete v blízké Vinoři v docházkové vzdálenosti do 10 až 15 minut.

Byt má obývací pokoj s kuchyňským koutem vybaveným kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (sklokeramický indukční sporák, el. trouba, myčka), ze kterého je výstup na balkón s výhledem do volné krajiny s protékajícím potokem, dále koupelnu se sprchovým koutem a s WC a předsíň. Je vytápěný vlastním plynovým kotlem instalovaným v koupelně. Podlahy v bytě jsou vinylové. Byt je vkusně vybavený a zařízený a dodnes září novotou. Orientace oken je na jihovýchod, takže byt je prosluněný většinu dne, a v zimě se moc neprotopí.

Novostavba bytového domu čtyři roky po kolaudaci, je díky profesionální správě stále v perfektním stavu. Má tři vchody a v každém je k dispozici společná kočárkárna. Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu B, proto náklady na energie jsou nízké.

Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Lokalita Praha východ

Cena: 4 800 000,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: Agens Reality

Telefon: +420 606 466 555

Lokalita: Praha východ


Všechny inzeráty uživatele Agens Reality

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 2 + 6 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3458)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01