celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 550

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Skříně, komody » rustikální,prosklená komoda-skleník (dubový masiv) 

rustikální,prosklená komoda-skleník (dubový masiv)

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Skříně, komody.

rustikální,prosklená komoda-skleník (dubový masiv)

Číslo inzerátu: 2502381
inzerát vložen: 13.9. 2016 16:59
Nabízíme velice pěknou, zachovalou, rustikální, prosklenou komodu-vitrínu z dubového masivu. Nabízená komodaskříň je hluboká 38 cm, široká je 108 cm a její výška měří 187 cm.
Její stav a provedení jsou zřejmé z připojených snímků.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou komodu nezávazně prohlédnout na naší provozovně (Použité zboží a nábytek z dovozu ) v Litohošti u Pelhřimova, kde máme otevřeno pouze v neděli a to od 13-17 hodin, v jiné termíny jen po předchozí domluvě. Podobný sortiment máme i na naší druhé provozovně, která je v Jihlavě, ulice Křížová 19, kde je otevřeno po-čt 10-12 a 14-17 hodin, v pá 10-12 hod.,i zde platí, že pokud budete chtít si zboží prohlédnout v jiné termíny,než je otevírací doba, tak jedině po předchozí dohodě (viz. mail, či tel. číslo).
Rozměry komody uvádíme i pro Vaši orientaci při Vašem vlastním odvozu. Po domluvě můžeme za úhradu i odvést. Zásilkovou službou neposíláme v žádném případě.
Osobní odběr má tu výhodu, že si můžete za prvé věc řádně prohlédnout a za druhé, můžete si případně vybrat i jiné, zajímavé zboží z naší nabídky.
Informativně připojujeme snímky z naší aktuální nabídky provozovny v Litohošti, z části z nabídky naší druhé provozovny v Jihlavě, Křížová 19 (otevírací doba viz. výše).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 37)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01