celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 598

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Knaus sudwind , sleva r.v. 1992 ,ale perfektní stav 

Knaus sudwind , sleva r.v. 1992 ,ale perfektní stav

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Knaus sudwind , sleva r.v. 1992 ,ale perfektní stav

Číslo inzerátu: 2686946
inzerát vložen: 1.1. 2014 11:07
Karavan je v perfektním stavu!!váha celková je 1000kg.1*velká postel 1* menší.obě se dají složít na sezení.topení:originál truma(plyn) i s rozfukem do všech částí karavanu včetně koupelny.veškeré osvětlení je voděodolný ledpásek aby šetřilo baterii v autě,vestavěné rádio 2* repro,excelentní veliké střešní okno které vá bude každý závidět jako nám,jeho cena byla 13000,- kč ,šatní skříň,lednice s mrazákem(plyn,12v,220v) plně funkční,dřez s teplou a studenou vodou,nádrž na vodu 85l.!komplet nové rozvody vody,v zadní části karavanu koupelna(elektrický splachovací záchod thetfort s odpadní jímkou přístupnou z boku přez servisní dvířka,celé wc ve 100% stavu,umyvadlo a sprcha s teplou a studenou vodou,koupelna kompletně přetěsněna nikde neteče a neplesní úplně suché),bojler truma 10l. – plynový jeho cena i s montáží byla 27500,- kč!na provoz stačí jen plyn a 12v pro čerpadlo vody!bojler je 2roky starý a v suprovém stavu,instalován přímo u výrobce i s rozvody vody a elektriky. za 15min je ohřátá voda na 70°c. ,nová sprchová baterie,karavan má stabilizační a bezpečnostní zámek koule se dvěma zámky,venkovní letní stan málo používaný a velmi lehce a rychle použitelný,nové pneu + rezerva umístěná v předním boxu karavanu kde se vejdou dvě bomby na plyn.opravdu veliký box,okna karavanu jsou jako nové bez škrábanců ,všechny jsou vybaveny jak síťkami proti hmyzu tak slunečníma clonami,podlaha je pokrytá originálním lino které je bez jakého koli poškození a škrábanců + koberce po celé délce (originál) ,exteriér je až na jeden jediný škrábanec naprosto bez poškození nádherně bílá barva venkovních stěn a střecha bez jediné známky mechu (každou zimu uschován ve stodole a přez léto pod střechou),karavan jsem letos na jaře kompletně vyčistil do posledního šroubku a je to prostě rodinný klenot bez chyby,ale potřebujeme větší. znám kompletně celou historii karavanu od jeho prvního dne.interiér jako nový bez poškození a škrábanců,matrace a potahy ve špičkovém stavu!!!jezdime jen na divoko a karavan s přehledem vydrží jen na baterii z auta 4dny. není třeba žádné centrály ani 220v a vše 100% funguje karavan je naprosto připravený k okamžitému cestování a bydlení!více foto rád pošlu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01