celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 433

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Hudba, audio » Sluchátka » Miniaturní sluchátko, tělová barva, nové 

Miniaturní sluchátko, tělová barva, nové

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sluchátka.

Miniaturní sluchátko, tělová barva, nové

Číslo inzerátu: 2716624
inzerát vložen: 10.3. 2014 14:17
Jedná se o nejnovější model tohoto sluchátka 2014- zde je již plně zajištěna jistota v podobě perfektního zvuku a barvy, neboť sluchátko není zakončeno černou ploškou ale je celé v tělové barvě.

pozor na starší typy, kde byla špatná kvalita zvuku a navíc černá ploška na konci, která vás prozradí !!!

jde o nový model 2014 s aktivní smyčkou - u starých modelů se rychle vybíjelo sluchátko, aktivní smyčka se zesilovačem prodlužuje životnost baterie ve sluchátku až o několik hodin a zároveň zajišťuje kvalitnější přenos zvuku.

smyčku můžete mít díky aktivnímu zesilovači klidně i v kapse a nemusíte ji mít kolem krku, funguje i na větší vzdálenost.zařízení bylo vytvořeno tak, aby osoba, jenž ho vlastní, mohla komunikovat tajně a nenápadně. využití najde především v oblasti trestního dokazování, při studiu, při ochraně osob a majetku, v rozhlasu, apod. sluchátko je kompatabilní s většinou mobilních telefonů, mp3 přehrávačů a dalších zvukových zařízení. mikro sluchátko je umístěno v uchu a indukční smyčka je skryta pod oděvem. sluchátko pracuje spolu s indukční smyčkou a umožňuje komunikaci.obsah balení:
1x sluchátko
1x smyčka s aktivním zesilovačem + jack 3,5 mm
1x baterie

obrázky jsou ilustrační, na fotkách je pasivní smyčka, v případě zájmu zašlu reálné fotografie.

miniaturní sluchátko, špionážní sluchátko, spy sluchátko, spy earpiece, mikro sluchátko, micro sluchátko, neviditelné sluchátko, maturita, zkoušky, škola, státnice

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7968)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01