celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 598

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Jané trider formula strata 2012 

Jané trider formula strata 2012

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Jané trider formula strata 2012

Číslo inzerátu: 2732057
inzerát vložen: 19.4. 2014 16:42
Prodám krásný kočárek jané trider formula strata 2012. sestava se skládá ze sportovního kočárku, korby transporter a autosedačky strata. na holou konstrukci lze nasadit korbu, sportovní kočárek i autosedačku. součástí je bezadaptérový systém, nákupní košík, pláštěnka na sportovní kočárek, taška na rukojeť v barvě kočárku. hluboká korba má jedinečný car systém, díky kterému je možné korbu upevnit i s miminkem v autě (bezpečnostní prvky jsou dle posledních nejpřísnějších norem). v hluboké korbě je možné polohovat hlavičku, ze spodu je klimatizace. sportovní kočárek je možné otáčet po i proti směru jízdy. sestava je vyrobena z materiálů, které jsou odolné proti vodě, jsou prodyšné, chrání proti větru. výhodou je, že veškeré součásti kočárku jdou dobře sundat a jsou pratelné. další výhodou jsou kolečka kočárku (jsou vyrobeny z materiálu, který není možné propíchnout). manipulace s kočárkem je velmi jednoduchá a při složení do kufru nezabere mnoho místa. kočárek je po jednom dítěti.
tento kočárek je díky svým vlastnostem vhodný nejen do města, ale bez problémů se s ním jezdí také v členitém terénu jako je les, polní cesta apod.
ke kočárku je možné přikoupit zimní fusak do hluboké korby, zimní fusak do sportovního kočárku a nánožník na sportovní kočárek.
původní cena kočárku 22 000 kč, nová cena 12 000 kč. původní cena všech fusaků a nánožníků 4 000 kč, nyní 2 000 kč. celková prodejní cena 14 000 kč (v případě zájmu je možné prodat pouze sestavu kočárků za 12 000 kč).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01