celkem inzerátů: 10 409  |  inzerce za 24 hodin: 113

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dětský nábytek.

ohrádka pro děti-dřevěnná

Číslo inzerátu: 2733856
inzerát vložen: 10.3. 2016 15:13
Nabízíme k prodeji pěknou, zachovalou, dětskou ohrádku na hraní si, z borovicového masivu..
Nabízená dřevěná dětská ohrádka je rozměrů 74x100 cm a její výška od země měří 75 cm. Ohrádka je rozložitelná, spodní deska omyvatelná, je na 4 otočných kolečkách, které lze zablokovat proti pohybu, takže je pevná a nemusí být pojízdná.
Stav a provedení nabízené ohrádky, to vše je zřejmé z připojených snímků.
Nabízenou ohrádku je možno si nezávazně prohlédnout, tak jako spoustu dalšího zajímavého zboží, na naší provozovně (Použité zboží a rustikální nábytek z dovozu - zprostředkování prodeje), v Jihlavě, Křížová 19. Otevírací doba po až pá 10-12 a 14-17 hod. V jiný termín je po předchozí domluvě.
Upřednostňujeme osobní odběr s možností si nabízenou věc prohlédnout, vyzkoušet atd. a nekupovat jen tak, podle fotky. Nabízenou ohrádku lze rychle rozložit a rozloženou na jednotlivé díly pohodlně naložíte do běžného auta. Jste-li však z daleka, je možno se domluvit na zaslání zásilkovou službou. Přepravné a balné dobírkou by činilo + 150 Kč k prodejní ceně.
Informativně připojujeme i snímky z části naší aktuální nabídky sortimentu zboží, který máme na našich obou provozovnách.
Vyhovuje-li odběr ohrádky v Litohošti, je možno se domluvit na převozu. Mezi našimi provozovnami jsou převozy bezplatné.
U nás je vždy z čeho si vybrat!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7966)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01