celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 614

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Britská kočka » Britská modrá koťátka 

Britská modrá koťátka

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Britská kočka.

Britská modrá koťátka

Číslo inzerátu: 2761992
inzerát vložen: 1.8. 2014 17:33
Nabízíme krásná britská modrá koťátka /bez pp/, čistě modré linie, s předp. mohutnosti, pěkného exteriéru, mazlivé a klidné povahy po obou rodičích. Otce koťátek vlastníme - mohutný. Rodiče jsou testováni na FeLV, FIV! Koťátka vyrůstají výhradně v bytě s max. péčí, jsou vymazlená, naučená na kryté kočičí wc a drápky trénovat na škrábadle. Krmena jsou špičkovým krmivem Taste of the Wild USA, masem apod.
Koťátka od nás jsou nadstandardně očkována kvalitní vakcínou Purevax 4kombinací, záznam vč. odč. uveden v očk. průkazu Intervet. Ke koťátku balíček do začátku, info list - s péčí poradíme. Koťátka již k odběru - možno i dle dohody po dovolené. Pouze vážným zájemcům do výborných podmínek, jako luxusní rodinné mazlíčky do bytu! Více fotografií a informací na našich webových stránkách http://felisbritannica.websnadno.cz Veškeré bližší informace na telefonu. (prosím bez sms)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1149)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01