celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 601

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Evropská krátkosrstá kočka » Naléhavě hledáme dočasnou péči pro několik kočičích rodinek 

Naléhavě hledáme dočasnou péči pro několik kočičích rodinek

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Evropská krátkosrstá kočka.

Naléhavě hledáme dočasnou péči pro několik kočičích rodinek

Číslo inzerátu: 2770482
inzerát vložen: 26.1. 2016 07:09
Kdyby letošní úroda obilí byla taková, jako je letošní úroda koťat, byli bychom obilnou velmocí. No nicméně, není to legrace. V našem útulku Kocour Felix je momentálně 20 koťátek již vhodných k umístění v kotěcí sekci a dalších 22 s celkem třemi maminkami ve třech karanténách. Bohužel dnes k nám mají dovézt maminu s dalšími třemi koťátky a to i přes vyhlášený stop tav – prostě tam, kde byli jim jde akutně o život. Tuto rodinku už nemáme kam dát, leda do klece, což se nám velmi protiví. Dále majitel rodinky Briťaček (máma, táta a tři koťátka) musí na těžkou operaci a pak už je nebude moci chovat a tak se obrátil na nás. Pro ně musíme něco najít nejpozději do čtvrtku 7.8., kdy má termín nástupu do nemocnice. A dále se k nám do útulku dostaly v posledních dnech tři nalezené kočičky, dle dobrozdání veta maximálně 24 dní (ale prý spíš méně) před porodem.

Naléhavě tedy prosíme lidi, kteří by měli v domě volnou místnost nebo mohli mít několik kočiček zhruba 2 – 3 měsíce přímo u sebe v bytě, zda by jednu z těchto rodinek mohli vzít do dočasné péče. Náklady samozřejmě, jako obvykle, nese PSOZ a také ručíme za to, že po odkojené a naočkování kočičky vezmeme zpět, pokud se do té doby neumístí.

Moc prosíme o pomoc! Váženě je už nemáme kam dát a je šílené, aby matka s koťátky strávila dva měsíce v kleci!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1157)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01