celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 581

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Podnikání, průmysl » Vybavení provozoven » Restaurační vybavení » Zahrádka pro restauraci se zastřešením a prodejním stánkem 

Zahrádka pro restauraci se zastřešením a prodejním stánkem

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Restaurační vybavení.

Zahrádka pro restauraci se zastřešením a prodejním stánkem

Číslo inzerátu: 2813476
inzerát vložen: 25.11. 2014 15:40
Prodám dřevěnou " zahrádku " pro restauraci se zastřešením (dálkově ovládané), stoly, židlemi a prodejním dřevěným stánkem, který může být umístěn taktéž na zahrádce. Zahrádka sestává ze dvou bloků o rozměrech 15 x 4 m (mezi bloky byla mezera pro vchod do kamenné části restaurace), přičemž zastřešeno je 25 x 3 m. Úplný výčet zařízení: dřevěná terasa, zábradlí, zastřešení terasy (dálkově ovládané), plastové stoly Hartman 12 ks, plastové židle Hartman 45 ks, prodejní stánek včetně pracovních stolů do prodejního stánku. Jedná se o prodej majetku restaurace, která se nachází v konkursu - zajišťujeme prodej i dalšího vybavení. Podmínkou prodeje je odvoz z obce Protivín, kde je také možná prohlídka zařízení po předchozí domluvě. Cena dohodou. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5073)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01