celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 718

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Obytná auta » Půjčovna obytných vozů - prožijte Vaši dovolenou jinak 

Půjčovna obytných vozů - prožijte Vaši dovolenou jinak

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obytná auta.

Půjčovna obytných vozů - prožijte Vaši dovolenou jinak

Číslo inzerátu: 2822564
inzerát vložen: 6.2. 2016 10:52
Nabízíme k zapůjčení obytný vůz Weinsberg 601MQ- profesionální vestavba firmy Tabbert (Knaus), model 2015, k dispozici bude v naší půjčovně začátkem dubna 2015. Jedná se vůz se kterým nebudete nikde nápadní, pro 4 osoby na jízdu a 3 na spaní. Svižný motor 2, 3l / 96kW, nízká spotřeba paliva, výborná manévrovatelnost - jak s osobním vozem. Vůz je vybaven na kempování - židličky+stolek, v kuchynce nádobí, nosič na dvě kola, couvací kamera, vytápění Trumatic, bojler na TUV, solární panel, záclonky Remis...atd Více se dozvíte na internetových stránkách - http://www.pujcit-obytny-vuz.cz * Vůz má stanoviště v Trutnově. * Cena půjčovného je od 1.600, -/ den vč.DPH (závisí na termínu) Při delším pronájmů je sleva. Jsme plátci DPH. Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte nás na níže uvedenám telefonu, či e-mailem přes odkaz inzertního serveru.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 2479)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01