celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 263

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Osobní automobily » Volkswagen » Sharan » Vw Sharan 2012 TDI 125 kW Tažné Bixenon Kůže 11xBag -DPH 

Vw Sharan 2012 TDI 125 kW Tažné Bixenon Kůže 11xBag -DPH

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sharan.

Vw Sharan 2012 TDI 125 kW Tažné Bixenon Kůže 11xBag -DPH

Číslo inzerátu: 2832961
inzerát vložen: 15.3. 2018 14:01
Volkswagen sharan iii 2.0 tdi
počet majitelů: 1
do provozu: 2012/06
tachometr: 169.000 km
servisní kniha: ano
palivo: nafta
motor: 2.0 tdi, čtyřválec common rail,1986ccm
převodovka: manuální, 6 stupňová
výkon: 125 kw (170 k)
max.rychlost: 207 km/h
emisní norma: euro5
barva: stříbrná metalíza
karoserie: mpv, 5dveří
stav: velmi dobrý, dovezeno nehavarované
možnost leasingu / úvěru: ano
původ: dovoz srn
prověření původu: cardetect
váha vozu: 1690 kg
rozměry (v š d): x x mm
hmotnost bržděného přívěsu: 2200 kg
objem zavazadlového prostoru (min./max.): 885 / 2430 litrů.
spotřeba mimo město: 5,0 l/100km
spotřeba kombinovaná: 5,8 l/100km
objem nádrže: 85 litrů
pneumatiky: 225/50/17 letní asi 75% vzorku,
disky: kola z lehkých slitin, extra lehké provedení, vw 17"

vnější vzhled a označení výbavy: *highline* + bluemotion. bixenony s natáčením do zatáček a s dynamickým svícením (jezdíte na dálková ale nikdo není oslněn, světla vyrábí stíny všude tam, kde jsou vozidla), dálkově ovládané centrální zamykání, metalický lak, sunset: černě tónovaná skla, ukazatel vnější teploty, vyhřívaná zrcátka, střešní lyžiny, kliky+zrcátka v barvě vozu, bosch aerotwin stěrače, mlhovky, kliky a zrcátka v barvě vozu. vše originál. chrom paket: maska chladiče, maska mezi mlhovkama, rámování oken a střešní lyžiny, vše v provedení chrom, nové tažné zařízení originál sundávací na 2200kg vždy, 2300kg do 8% stoupání, ostřikovače světel.

vnitřní výbava: černá kůže, ta nejlepší. klimatronic: klimatizace třízónová automatická, chlazená schránka v palubní desce, el. ovládání zadních bočních dveří na dálku v klíčku, samostatná zadní sedadla, zadní sedačky sklápěcí do podlahy, spolujezdcova sedačka sklápěcí zcela vpřed, 4x el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, el sklápění zrcátek, el. vyhřívání sedaček, isofix 4x, multifunkční volant kožený, nastavitelný volant, elektronicky ovládáná automatická ruční brzda, maxidot: palubní počítač, tempomat, 2x výškově stavitelná přední sedadla, sedadla v kůži, řidičova sedačka elektricky ovládaná, 2x bederní opěrky, volant stavitelný v obou osách, roleta kufru, pylový filtr, osvětlení dveří, osvětlení spodní části kabiny i během jízdy, kapsy ve všech dveřích na 2l nápoje, 12v zásuvka v kufru, 4x držák malých nápojů, automatická klapka vnitřního okruhu topení/větrání, pylový filtr, čidlo deště: automatické stěrače, automatické zavírání oken při dešti, skla tlumící akustický vnější hluk, paket business, paket odkládacích prostor plus, kamera na čelním skle, auto mluví cz, webasto.

lane asistent: auto umí samo řídit, pomocí kamery umístěné ve vnitřním zpětném zrcátku snímá vodorovné dopravní značení a současně vyhodnocuje pozici automobilu a dle nastavení řídí vůz ve zvoleném pruhu, nebo upozorňuje, při zapnutí směrovky nezasahuje do řízení.

light asistent: přepíná dálková světla na tlumená a zpět tak, aby nebyl nikdo oslněn, a nebo v druhém režimu dynamicky svítí jako dálková světla, ale vyrábí stín v prostorech vozidel před vámi, a to vše proto, aby nebyl nikdo oslněn, ale vy jste viděli maximum. pomáhá k tomu i corner light.

corner light: světla do zatáčky. váš blinkr už nikdo nepřehlédne, svítíte do zatáček i mlhovkou a vidíte lépe při každém odbočování.

denní světla: led technologie s 28 diodami a s dvěma stupněmi intenzity svícení.

rozpoznání značek: přehlédli jste dopravní značení? máte ho zaznamenáno na displayi...

park asistent: osm senzorů dohlízí na překážky před nebo za vozem, hlásí je akusticky a zobrazuje na obrazovce displaye navigace.

conti seal: pneumatiky mají nejen kontrolu tlaku pneu, ale rovněž ochranu proti defektu přímo integrovanou ve všech pneu.

audio: navigace rns 510 s cd přehrávačem, dvd přehrávač funkční i za jízdy, cd+aux+mp3 originální vw, sound systém s 8mi reproduktory, auto komunikuje na obou displayích v češtině, gala: automatická hlasitost, bluetooth handsfree vw s ovládáním na volantu i na dotykové navigaci, bluetooth media: připojte si filmy z tabletu nebo hudbu z mobilu.

pohon a technika: 5ti stupňová manuální převodovka, esp- stabilizační asistent , auto umí samo brzdit, abs - antiblokovací systém, asr - protiprokluzový systém, bas - brzdový asistent, posilovač řízeníi pro přívěs. eds- elektronická uzávěrka diferenciálu.

bezpečnost: airbag řidiče a spolujezdce, airbagy boční, airbagy střešní, kolenní airbag, 11x airbagy, vypínač airbagů, napínače bezpečnostních pásů, imobilizér, výškově stavitelné pásy vpředu, 2x klíče s do, vystřelovací klíče, kontrola tlaku v pneu. hlasové ovládání telefonu nebo navigace v češtině, esp kontrola smyku přívěsu, naklánění zrcátek při couvání, vyhřívané ostřikovače skel a světlometů.

VÍCE NA www.eauto1.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 2099)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01