celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 582

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Oblečení, šperky » Dámské oblečení » Dámské šaty, sukně » černé bodycon šaty s kamínky jane norman 

černé bodycon šaty s kamínky jane norman

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dámské šaty, sukně.

černé bodycon šaty s kamínky jane norman

Číslo inzerátu: 2850485
inzerát vložen: 30.6. 2019 22:30
Prodám tyto zcela nové,elegantní,černé sexy šaty zn.Jane Norman zdobené po obou bocích černobílými kameny. Velikost uvedená na štítkuje UK12 odpovídají však vel. S/M. Šaty jsou velice pružné..(viz max.rozměry,pozorně se změřte)
100%originál! Materiál:89%polyester a 11% elastan. Šaty jsou plně podšité. Nad poprsím je všitá široká guma která pevně podpírá poprsí,takže šaty dobře drží i bez podprsenky a to jak malá tak i větší prsa! Míry(měřeno v klidovém stavu,tudíž tak jak šaty volně leží,proto míry berte jen orientačně,jelikož šaty jsou z velmi pružného materiálu tudíž se šaty na těle ještě hooodně natáhnou!)
Míry: Délka šatů 71cm
Prsa 36cmx2(natáhnou se na obvod poprsí do max.94cm!)
Pas 32cmx2(natáhnou se na obvod do max.85cm)
Boky 43cmx2(natáhnou se do max.100cm)
Perfektní střih s drobným řasením v přední i zadní části,které opticky vylepší případné nedokonalosti posatvy,především bříško a zadek. Neváhejte!Šaty jsou opravdu moc pěkné a sexy!Vhodné např.pro slavnostní příležitosti aj. V případě jakýchkoliv dotazů se na mě neváhejte obrátit!
Materiál:89%polyester a 11% elastan.
Uvedená cena je již včetně poštovného doporučenou zásilkou.V případě zájmu mohu poslat i na dobírku,avšak s příplatkem 80,-Kč.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7262)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01