celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 627

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Cyklobazar » Celá kola » Dětská kola » Kočárek Bébé Confort High Trek trojkombinace 

Kočárek Bébé Confort High Trek trojkombinace

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dětská kola.

Kočárek Bébé Confort High Trek trojkombinace

Číslo inzerátu: 2859097
inzerát vložen: 31.3. 2015 00:01
Prodám multifunkční kombinovaný kočárek Bébé Confort High Trek vhodný
do města i do lehčího terénu, v dobrém stavu. Barva vhodná pro chlapce i holky (džínový styl). Kočárek má velká nafukovací kola a je dobře ovladatelný díky ovladači aretace předního kola přímo na rukojeti, při otočném modulu se otočíte s kočárkem na místě. Ruční brzda na rukojeti je skvělá při jízdě s kočárkem na in-line bruslích, doporučuji! Kočárek je vybaven velkým nákupním košem a snadno se složí do auta. Komplet obsahuje hlubokou korbu Windoo (do 10 kg, na pevné podložce ji lze i kolíbat), autosedačku se stříškou a vložkou pro nejmenší děti, sportovní nástavbu (sklápí se do tří poloh), vše lze na podvozek nasadit oběma směry. Přebalovací taška má integrovanou přebalovací podložku, fusak, 2 pláštěnky (originální na hlubokou korbu a druhá na sporťák či autosedačku), síťka proti hmyzu, slunečník, přidám apartní hračku na kočárek, vše snímatelné, lze vyprat. Při rychlém jednání možná sleva.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7959)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01