celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 579

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Prodej stavební parcely v Plchu u Lázní Bohdaneč 

Prodej stavební parcely v Plchu u Lázní Bohdaneč

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Prodej stavební parcely v Plchu u Lázní Bohdaneč

Číslo inzerátu: 2872068
inzerát vložen: 7.5. 2015 10:29
Vyřizuje: Lucie Kysilková, tel.: 774 500 152
Popis:
Nabízíme vám stavební parcelu o celkové výměře 2.139 m2 v obci Plch poblíž Hradce Králové i Pardubic. Jde o slunnou a rovinatou parcelu lehce obdélníkového tvaru, sestávající ze samotné parcely a příjezdové komunikace. Parcela je určena k zástavbě rodinnými domy s tím, že zde lze postavit dům o dvou podlažích s obytným podkrovím (konkrétní informace podá stavební odbor městského úřadu v Lázních Bohdaneč). Součástí této oplocené parcely jsou původní přístavky, skládající se z garáže, pergoly s udírnou, dílny, úložných prostor, sociálního zázemí a skladu - lze je odstranit, nebo lépe využít jako dočasné stavební úložiště a příbytek stavařů. IS: přípojky vody, kanalizace, plynu a elektřiny jsou vyvedeny v budnících u vjezdu, a odsud protaženy do zadní části příjezdové komunikace. K dispozici studna s nezávadnou vodou. Vzhledem k již udělenému stavebnímu povolení lze očekávat možnost rychlého započetí stavby. Malá obec bez občanské vybavenosti (obecní úřad, hostinec) s potřebou vlastní dopravní obslužnosti, nicméně rychlým dosahem obou krajských měst. Doporučuji!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01