celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 434

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Sklady » Pronájem skladových prostor 

Pronájem skladových prostor

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sklady.

Pronájem skladových prostor

Číslo inzerátu: 2877715
inzerát vložen: 19.12. 2016 08:35
Nabízíme samostatně stojící skladovací nebo výrobní prostory – haly s možností využití pro skladování, prodej či výrobu na Svatém Kříži, spadající pod obec Cheb. Všech pět objektů určených k pronájmu se nachází v oploceném nově vznikajícím areálu, který se nachází na velmi frekventovaném hraničním přechodu Cheb – Svatý Kříž (CZ)/Waldsassen (DE).
Haly jsou přístupné z každé strany asfaltovou komunikací. K dispozici jsou venkovní zpevněné plochy sloužící také jako parkovací prostory. V současné době máme k dispozici 5 halových objektů - 3 objekty zděné se střechou z příhradových vazníků dispozicí 70x15 m a 2 železobetonové s dispozicí rozdělenou sloupy do jednotlivých sekcí 70x15 m. Zastavěná plocha jednotlivých budov je od 971 m2 – 1225 m2 s možností využití pouze části haly. Jednotlivé haly prochází postupnou rekonstrukcí, kterou se vždy snažíme přizpůsobit potřebám a požadavkům konkrétního zákazníka. Ve všech objektech je přívod elektřiny a vody. Podlahy jsou betonové. Celý areál je zpřístupněn 24 hod. denně a je plně zabezpečen – ve dne za provozu a v noci vrátným. A areálu je možné využít naší manipulační techniky pro nakládky a vykládky kamionů. V ceně je zahrnut: 24 hod. přístup, ostraha objektu, pojištění nemovitého majetku, úklid venkovních parkovacích a manipulačních ploch v průběhu celého roku.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3473)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01