celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 597

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Restaurační vybavení.

Termobox s čelním otvíráním na GN 1/1

Číslo inzerátu: 2907148
inzerát vložen: 1.11. 2015 22:33
Termobox je vyroben pro co nejširší možnosti použití při splnění vysokého nároku na hygienu, bezpečnost, snadnou manipulaci a dlouhou životnost.použitý materiál je epp – expandovaný polypropylen.
tento materiál se vyznačuje vlastnostmi:
výborný tepelně izolační materiál
vysoká pevnost, zaručující dlouhou životnost
nízká hmotnost materiálu, která usnadňuje manipulaci
rozměrová stálost zaručující dokonalé dosednutí jednotlivých dílů a tím i uzavření prostoru v boxech a dokonalé stohování
vysoká odolnost proti otěru a proti agresivnímu prostředí – polypropylen je odolný i proti kyselinám
tepelná odolnost zaručuje použití v rozmezí teplot od –40°c do +120°c
materiál pachově neutrální
omyvatelný povrch
dostatečně odolný pro mycí stroje.všechny výše uvedené vlastnosti předurčují použití termoboxů z epp k použití především pro převážení a uskladnění potravin při co nejdelším zachování jejich teploty – jak v ohřátém, tak ve vychlazeném nebo zmraženém stavu.termoboxy z epp nevyžadují žádnou zvýšenou péči. z hygienických důvodů je vhodné termoboxy vymývat v závislosti na jejich použití na potraviny. k čištění používejte horkou vodu. v případě potřeby je možné použít vhodné čistící prostředky. v tomto případě je nutné opláchnutí pitnou vodou, aby pach mycího prostředku neovlivnil v boxech umístěné potraviny.
Barva černá. rozměry vnější 63x50x58,5cm a vnitřní 53,5x33x47cm, čelní otvírání, 12x zásuv pro gn nebo podnosy o rozměru 1/1.
sleva možná

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5073)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01