celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 396

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Podnikání, průmysl » Vybavení provozoven » Restaurační vybavení » Čistička vzduchu Plymovent VisionAir1 ElectroMax bílá 

Čistička vzduchu Plymovent VisionAir1 ElectroMax bílá

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Restaurační vybavení.

Čistička vzduchu Plymovent VisionAir1 ElectroMax bílá

Číslo inzerátu: 2926277
inzerát vložen: 13.11. 2018 17:54
Prodám použitou čističku vzduchu Plymovent VisionAir1 ElectroMax bílá.
Čistička vzduchu určená do restaurace a hotelová zařízení zatížená cigaretovým kouřem (20 kuřáků). Volně stojící, umístěná na zdi, v rohu či na stropě.
Čističky vzduchu Plymovent VisionAir1 ElectroMax nasává do jednotky znečištěný vzduch z místnosti. Větší částice se ihned odstraňují předfiltrem, mikročástice (např. cigaretový kouř) zachytí elektrostatický filtr. Zařízení je vhodné pro prostředí s cigaretovým kouřem a s větším početem jakýchkoliv mikročásti. Vhodné pro restaurace, kavárny, kuřárny a zasedací místnosti.

Jádrem systému je elektrostatický filtr, kde se kouřové částice až do 0,01 mikronu silně elektricky nabíjejí vodiči ionizátoru na 8000 V a pak jsou taženy k hliníkovým sběracím deskám. Jednotky VisionAir ElectroMax jsou standardně vybaveny uhlíkovým filtrem pro odstranění nepříjemných zápachů a navíc s vůní FreeBreeze.
Tento model čističky vzduchu Plymovent vyfukuje vzduch do tří směrů. Proudy vzduchu proudí podél stropu a vytvářejí pod sebou podtlak, který žene znečištěný vzduch dolů a zpět do středu místnosti, kde ho čistička opět nasává a tak funguje efektivně v celém prostoru.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5073)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01