celkem inzerátů: 10 424  |  inzerce za 24 hodin: 475

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Labradorský retrívr (Labrador) » Labrador - smetanová + žlutá štěňata s pp 

Labrador - smetanová + žlutá štěňata s pp

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Labradorský retrívr (Labrador).

Labrador - smetanová + žlutá štěňata s pp

Číslo inzerátu: 2938046
inzerát vložen: 9.12. 2015 16:39
Rodinná chs nabízí vymazlená smetanová + žlutá labradoří štěňátka .rodiče zdravotní testy negativní , oba nekonfliktní , milé povahy.
polydamné z českomoravské vysočiny
& český šampion zachary górska fantazja \"u\"
se stali rodiči štěňátek na které jsme se velmi těšili .již nyní bereme záznam do pořadníku ,odběr cca v 1/2 ledna a později dle osobní domluvy.
malé labroušky máme odchované v domácím prostředí,po 3 týdnu si přivykají na zahradu + dále na venkovní bydlení .na ruch domácnosti, prací na zahradě , na návštěvy našich přátel a mazlení a hlazení dospělých či dětí.
štěňátka neodtrháváme od naší psí smečky, vyrůstají ve velké rodině a jsou přivyklá všemu co jim můžeme umožnit . pravidelně štěňátka vážíme, a pro radost naší + nových rodin stále fotíme, pravidelně k nám jezdí náš veterinář .štěňátka budou řádně očkována, tetována, prohlédnuta veterinářem, 4x odčervená.každý chlupáč dostane velký dárkový balíček, kupní smlouvu, očkovací průkaz a páníčkové rady jako pečovat o štěňátko. stálý chovatelský servis.střed čr -exit d1 humpolec, havlíčkův brod

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1079)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01