celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 434

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej pasivního nízkoenergetického domu Zlín 

Prodej pasivního nízkoenergetického domu Zlín

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej pasivního nízkoenergetického domu Zlín

Číslo inzerátu: 2950507
inzerát vložen: 28.9. 2016 14:45
Bydlení v přírodě a přesto na dosah města. Boněcké paseky v městské části Příluky ul. Pampelišková, jsou na trase trolejbusových linek a nedaleko hlavní cesty na Vizovice, do centra města Zlína se autem dostanete za pět minut. Boněcko přesto poskytuje klid a zázemí s přírodou za zády. Zdravý domov, kde se můžete v klidu nadechnout, zajišťuje pasivní standard, který šetří přírodu, vaši kapsu i zdraví. Dispozičně je dům navržen jako dvoupodlažní s garáží pro jedno popřípadě dvě auta. Ve vstupním druhém podlaží se nachází zádveří s dostatečným množstvím úložných prostor, koupelna, pracovna a ložnice se šatnou. V prvním podlaží je pak situován prostorný obývací pokoj s velkorysou kuchyní. Obývací pokoj disponuje velkým oknem s výhledem do údolí, velkým francouzským oknem na terasu se zahradou a krbem. Dále se v prvním podlaží nachází samostatné WC s umyvadlem, technická místnost, komora, koupelna a dva dětské pokoje. Stavebně se jedná o zděnou stavbu z přesných velkoformátových vápenopískových cihel kombinovanou se železobetonovými stropy a konstrukcemi. Více informací o pasivním domu na pasivnibydlenizlin. Cena Včetně dph od.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01