celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 550

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zdraví, krása » Kosmetické přípravky a pomůcky » Porcelana krém (USA) - proti pigmentovým skvrnám 

Porcelana krém (USA) - proti pigmentovým skvrnám

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kosmetické přípravky a pomůcky.

Porcelana krém (USA) - proti pigmentovým skvrnám

Číslo inzerátu: 2962805
inzerát vložen: 5.5. 2019 10:51
Porcelana - Dark Spot Corrector, prodám jeden z mála opravdu účinných přípravků na odstranění pigmentových skvrn různého původu: (pihy, pigm. knírky, skvrny vzniklé v těhotenství, po porodu, z užívání horm. antikoncepce, jaterní skvrny, skvrny způsobené věkem, po akné, staré jizvy apod.) Porcelana vyrovnává nerovnoměrné odstíny pleti a díky složení s antioxidanty pleť chrání před zátěžovými vlivy prostředí. Účinná látka: Hydrochinon 2% u denní i noční verze krému. Navíc u denní verze je ochrana proti UV paprskům, u noční verze hydratační složka s olejem z Avokáda a s vitamíny. Krémy jsou originál přímo ze země původu. Datum expirace: 06/2020 noční krém. Aktuální datum expirace vždy uvedeno na webu: http://porcelana.wbs.cz Ráda poradím s používáním krému. Zaslání prostřednictvím České pošty, platba možná přes účet, možné i osobní převzetí krému (zdarma). Více informací na http://porcelana.wbs.cz tel. nebo emailu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7022)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01