celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 604

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Prodám kočárek peg perego book plus v záruce 

Prodám kočárek peg perego book plus v záruce

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Prodám kočárek peg perego book plus v záruce

Číslo inzerátu: 2987389
inzerát vložen: 3.6. 2016 18:50
Prodám kombinovaný kočárek peg-pérego book plus s provedení geo. vhodný od narození do 3 let věku dítěte. set modular obsahuje:
carrello book plus ( inovativní podvozek, který se zavírá jednou rukou jako kniha. pevná rukojeť pro složení a jednoduchou manipulaci na dvou kolech),
sportovní otočnou nástavbu s nánožníkem navetta xl(hluboká korbička), autosedačku primo viaggio sl a
velkou tašku.
book plus s je první podvozek vyrobený se systémem s použitím jediného háčku na straně rámu pro automatické uzamčení. tento podvozek je vybaven “soft jízdními koly”, kola soft-ride osazená kuličkovými ložisky.lehký a snadno ovladatelný. pevná rukojeť v imitaci kůže, nastavitelná výška rukojeti. velký, praktický a lehce dostupný košík. hluboká korba je prostorná, snadno se za madlo přenáší a lze ji použít jako kolébku nebo jdou vyklopit podstavce, aby se nehoupala. opěrku zad a nohou lze současně nastavit zvnějšku. sportovní nástavba dovoluje dítěti sedět po nebo proti směru jízdy. stříška je vybavena uv okénkem (upf 50+), sklápěcí opěrka zad nastavitelná do 3 pozic, 5-bodový pás. autosedačka má zmenšovací klín pro novorozence, velmi prostorná, stříška je s uv ochranou. v adac byla hodnocena jako 1. kočárek je ve velmi pěkném stavu,minimální opotřebení. v záruce do 11.9.2016. k odběru možný ihned.
cena 10500,- kč

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01