celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 459

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Samsung » Samsung s8300 ultra touch komplet + doprava 

Samsung s8300 ultra touch komplet + doprava

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Samsung.

Samsung s8300 ultra touch komplet + doprava

Číslo inzerátu: 2989498
inzerát vložen: 5.11. 2018 11:12
Stylový vysouvák s 2,8″ dotykovým AMOLED displejem s WQVGA rozlišením s 16 mil. barev, fotoaparátem 8,1 Mpx (3264 x 2448 bodů) s autofocusem a dvojitou přisvětlovací LED diodou, stabilizátorem obrazu, zrcátkem pro pořizování selfie, videa s rozlišením 720 x 480 px s rychlostí 30 snímků/s, hudebním a video přehrávačem, FM rádiem s funkcí RDS, GPS navigací či podporou UMTS a HSDPA, Funkce – kalendář, poznámky, úkolovník, světový čas, kalkulačka, převodník, diktafon, časovač a stopky, prohlížeč Office dokumentů. Ovládání přes dotykový displej TouchWiz 2.0 a zároveň za použití výsuvné alfanumerické klávesnice. Světelné čidlo nad displejem reguluje podsvícení displeje v závislosti na okolním osvětlení. Na plochu lze z levé postranní lišty umístit Widgety, přes které lze na ploše ovládat hudební přehrávač, zapsat si poznámku, listovat v kalendáři, aktivovat Bluetooth, prohlížet galerii či čas. Po odemknutí se objeví pohotovostní režim s Widgety. Ve spodní liště můžeme pomocí ikonek začít rychle vytáčení, otevřít telefonní seznam či přejít do hlavního menu složeného z 3×4 ikonek. Podnabídky jsou vždy seznamového zobrazení s rychlým pohybem pomocí sunutí prstu. Pro krok zpět středová klávesa pod displejem. Telefonní seznam na 2000 záznamů, ke každému lze přiřadit několika telefonních čísel, obrázek, speciální melodii vyzvánění, tón zprávy, e-mail, narozeniny, atd. Vytváření skupin kontaktů, řazených podle křestního jména. Vyhledávání postupným zadáváním znaků. Postranní lišta pro hledání podle písmen abecedy, pro leváky nalevo displeje a obráceně. Šest přednastavených vyzváněcích profilů. Paměť na 500 SMS zpráv. V editoru zpráv můžeme vložit až deset příjemců, prediktivní zadávání textu v podobě slovníku T9. Paměť 80 MB je možné rozšířit o 16 GB paměťovými kartami microSD/microSDHC. Hudební přehrávač třídí skladby podle kritérií, zobrazí obrázek alba a může být při přehrávání minimalizován na pozadí. K dispozici je také ekvalizér s přednastavenými režimy. Přehrávač videa - headset se k telefonu připojuje přes microUSB konektor. Headset připojení u rádia jako anténa. Navigace pomocí Google Maps.. V zasunutém stavu je objektiv chráněn proti poškrábání. Další funkce jako digitální zoom, geotagging, efekty. K počítači se připojí přes USB 2.0 s microUSB konektorem. Bezdrátový přenos dat Bluetooth 2.1. Profil A2DP k poslechu hudby stereo v bezdrátových sluchátkách. Internetový prohlížeč NetFront 3.5. Li-ion baterie vydrží 2-3 dny. Originál balení.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3998)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01