celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 604

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD před dokonč. 4+kk s garáží, zahradou, u Českých Budějovic 

RD před dokonč. 4+kk s garáží, zahradou, u Českých Budějovic

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD před dokonč. 4+kk s garáží, zahradou, u Českých Budějovic

Číslo inzerátu: 3010700
inzerát vložen: 31.5. 2017 16:07
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje rodinného domu v lokalitě Lišov, České Budějovice, se zahradou, garáží, terasou, na krásném, klidném místě.
Nemovitost vzhledem ke své dispozici a lokalitě je vhodná ke komfortnímu bydlení nebo jako sídlo firmy, k podnikání, k přebudování na penzion. Zastavěná plocha domu, který stojí na pozemku o celkové rozloze 2591 m2 činí 268 m2, dům je patrový, před dokončením, nutno dodělat vnitřní omítky, podlahy, rozvést topení. Okolo domu je nádherná okrasná zahrada se vzrostlými stromy a parkovými rostlinami. Parkování je možné v garáži a rovněž na vlastním pozemku na upraveném vydlážděném povrchu. Nemovitost je ve výborném stavebně - technickém stavu, z kvalitních materiálů, napojená na všechny IS.

Nemovitost nabízí kvalitní bydlení s výbornou dopravní dostupností. Je ve výborném stavebně - technickém stavu. Ideální pro rodinu s dětmi, kteří preferují bydlení poblíž přírody a zároveň s veškerou občanskou vybaveností na dosah nebo ke spojení bydlení a podnikání, případně jako penzion. Volný ihned.
Obec Lišov leží asi 5 km severovýchodně od Rudolfova, necelou čtvrthodinu cesty od Českých Budějovic, nedaleko Hluboké nad Vltavou a Třeboně. Obec s veškerou infrastrukturou (obchody, škola, školka, zdravotní středisko, pošta), výborná dopravní obslužnost. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.
Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Bližší informace vč. ceny Vám rádi poskytneme v realitní kanceláři.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01