celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 621

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Nájemní domy » Pronajmu rodinný dům v Olomouci 

Pronajmu rodinný dům v Olomouci

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Nájemní domy.

Pronajmu rodinný dům v Olomouci

Číslo inzerátu: 3031547
inzerát vložen: 4.1. 2017 14:25
Pronájem rodinného domu, částečně zařízeného, lokalita Týneček, který je třípodlažní s dobrou dostupností do centra a je přizpůsobený k pronájmům pro firmy. V blízkosti je MHD. Vhodné pro firmy, které potřebují ubytovat své zaměstnance či podnikat v pronájmu pokojů. Možnost parkování před penzionem + dvě garážové stání.

V suterénu se nachází - technická místnost. V přízemí - bytová jednotka 1+1 s kuchyňskou linkou a se sporákem. Dále je zde koupelna se sprchovacím koutem, dlažbou, obklady, umyvadlem a toaletou. V prvním patře jsou dva samostatné pokoje s koupelnami, kuchyň s kuchyňskou linkou a koupelnou pro další samostatný pokoj. A potom jsou dva prostorné pokoje společné s koupelnu kde je rohová vana, dlažba, obklady a toaleta. V podkroví jsou další dva samostatné pokoje s příslušenstvím a tři pokoje, které mají koupelnu na chodbě spolu s toaletou. Uvedená cena je bez inkasa. Při zájmu je potřeba složit kauci ve výši jednoho nájmu. PENB tř. - G.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3438)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01