celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 912

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Obchodní, prodejní prostory » Pronájem zavedené kavárny se školícím centrem, Brno – Medlán 

Pronájem zavedené kavárny se školícím centrem, Brno – Medlán

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchodní, prodejní prostory.

Pronájem zavedené kavárny se školícím centrem, Brno – Medlán

Číslo inzerátu: 3033918
inzerát vložen: 25.6. 2017 19:06
Nabízíme zprostředkování převodu pronájmu/prodeje kavárny spolu se školícím centrem v samostatně stojícím, kompletně zrekonstruovaném objektu v severní části Brna. Zastavěná plocha a nádvoří činí 376 m2, kdy prostor je rozdělen na několik částí - kavárna (55m2), školící místnosti (52m2), terasa s venkovním posezením– 16 míst k sezení (37m2), zázemí (52m2) – kuchyně, sklad, WC apod. a uzavřeného dvora vč. rampy (86m2). Kuchyňské zázemí splňuje veškeré hygienické podmínky a zahrnuje i vybavení. Školící centrum včetně videoprojektoru, ozvučení, IT zařízení. Rekonstrukce proběhla v roce 2015, nová elektřina, vzduchotechnika, okna, podlahy. Objekt je zabezpečen. Přenechání pronájmu/prodeje je spojeno s odkupem kompletního vybavení objektu, popř. smluv dle dohody, tj. veškerý nábytek kavárny, terasy, školícího centra a zázemí, veškeré gastro – restaurační technologie, nájemní smlouva, smlouvy s dodavateli apod. Vzhledem k výbornému stavu a bez nutnosti dalších investic - ideální prostory pro okamžitý rozjezd Vašeho podnikání, gastro provoz, bistro, kavárna, pizzerie, cukrárna, fitko s možností kavárny a občerstvení, pohybové i kulturní aktivity…. Více informací a plánky rádi podáme vážným zájemcům. V ceně nájmu nejsou zahrnuty zálohy za energie, odstupné na dotaz. PENB dosud nebyl předložen, uvádíme tedy třídu „G“.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01