celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 1466

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Prodej stavebního pozemku CP 840 m2, Letonice 

Prodej stavebního pozemku CP 840 m2, Letonice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Prodej stavebního pozemku CP 840 m2, Letonice

Číslo inzerátu: 3038004
inzerát vložen: 5.2. 2017 16:04
Hledáte klidné a příjemné místo k bydlení ? Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout zajímavý pozemek v v obci Letonice, vzdálené - 6 km od Bučovic, 8 km od Slavkova u Brna. Pozemek o výměře cca 840 m2 se nachází v řadové zástavbě rodinných domů. Pozemek je obdélníkového tvaru s uliční šíří cca 15 m. Je situován v centru obce. Pozemek lze využít pro výstavbu řadového nebo polořadového rodinného domu.V zhledem k dispozizicím pozemku, který nabízí výhled do zahrady, obklopený okolními zahradami, umožňuje klidné a nerušené bydlení .
Na pozemku se nachází stavba k demolici.
Napojení na veškeré dostupné inženýrské sítě( kanalizace, voda, plyn elektř.) se nachází na okraji pozemku .Obec Letonice má zajištěnu dobrou občanskou vybavenost ( OÚ, lékař, MŠ, škola pošta, restaurace, služby) s dobrou dostupností do města Brna i Vyškova ( 15 min.). Obec je dostupná na dálnici ( Olomouc, Hradiště, Brno ) a rovněž má zajištěnu výbornou dopravní obslužnost
Pokud Vás tato nabídka oslovila , neváhejte nás kontaktovat s dotazy či zájmem o prohlídku. Po domluvě jsme Vám plně k dispozici, zajistíme financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01