celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 627

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Samostatně stojí RD Brno - Soběšice, s 2-garáží a zahradou 

Samostatně stojí RD Brno - Soběšice, s 2-garáží a zahradou

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Samostatně stojí RD Brno - Soběšice, s 2-garáží a zahradou

Číslo inzerátu: 3038172
inzerát vložen: 16.3. 2017 10:55
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje samostatně stojícího rodinného domu v Brně - Soběšicích, s garáží a zahradou, v nádherném místě na klidné ulici v jedné z nejžádanějších lokalit.
Jedná se o zděnou, samostatně stojící nemovitost o velikosti 7+2. Celková výměra pozemku činí 839 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 160 m², zahrada 679 m². Dispoziční řešení: 1.NP: kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ve kterém lze dobudovat krb, ložnice, pracovna, koupelna a WC. Z chodby je rovněž vstup do garáže pro tři auta. 2.NP: kuchyně s jídelnou, obývací pokoj a další tři pokoje, koupelna a WC. Schodištěm je přístup na rozlehlou půdu, ze které by se dala, v případě potřeby, vybudovat další bytová jednotka. 1.PP: sklep situovaný pod 2/3 domu, pevně ukotven do skály. Dominantou sklepa je vybudovaná místnost sloužící jako vinný sklípek s krbem. Dále kotelna s plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva a další sklepní prostory. Nemovitost je napojena na všechny IS (plyn, elektřina, voda, kanalizace). Velkou výhodou je rozvod elektřiny již v mědi. Okna plastová. Topení ústřední – vlastní plynový kotel pro topení a ohřev vody. Na zahradě vlastní studna, hloubka cca 12 m a nádrž na sběr dešťové vody, kterou je možné využívat pro zalévání rozlehlé zahrady. Rodinný dům nabízí bydlení v žádané a komfortní části Brna. Jde o jeden z mála domů v klidné, slepé ulici, který je samostatně stojící. Dům se dá řešit jako dvougenerační, při využití podkrovního prostoru, který má dostatečnou výšku, i jako tří-generační. Vzhledem k dispozičnímu řešení lze nemovitost využít i pro komfortní bydlení spojené s podnikáním. Městská část Soběšice leží na okraji města Brna, poblíž přírody, s dobrou dostupností do centra a kompletní infrastrukturou, potraviny, restaurace, lékaři, fotbalové i dětské hřiště, atd. Soběšice jsou obklopeny lesy, vhodné jak pro rodinné vycházky, tak pro cykloturistiku. V okolí se nachází i zrenovovaná rozhledna na Ostré horce a ranč s možností vyjížďky na koních. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.
Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01