celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 591

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Samostatně stojící RD Rychtářov s terasou a zahradou 

Samostatně stojící RD Rychtářov s terasou a zahradou

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Samostatně stojící RD Rychtářov s terasou a zahradou

Číslo inzerátu: 3038312
inzerát vložen: 19.4. 2017 13:07
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje velmi hezkého, samostatně stojícího domu se zahradou, v klidné lokalitě Rychtářov, pouhých 8 km od Vyškova. Nemovitost je z roku 2001. Vzhledem k dispozičnímu řešení je vhodná k jednogeneračnímu nebo dvougeneračnímu bydlení.

Jedná se o kvalitní zděnou nemovitost o dispozici 3+kk a 4+kk s terasou a zahradou. K domu náleží pozemek o celkové výměře 1.440 m², zastavěná plocha 164 m², zahrada 1.276 m².

Při návrhu domu byl kladen důraz na prostornost obytného prostoru. Dispoziční řešení obytné části 3+kk: 1.NP: vzdušný obývací pokoj s přímým vstupem francouzským oknem na terasu a zahradu, kde lze dobudovat krb. Prostorný kuchyňský kout s vlastním oknem a jídelnou. Dále je zde místnost sloužící např. jako šatna nebo komora a místnost, kterou lze dokončit dle svých představ, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. 2.NP: zde se nachází pracovna se vstupem na balkon. Dva propojené pokoje s pěkným výhledem do zahrady a okolní krajiny.

Dispoziční řešení obytné části 4+kk: 1.NP: v této části domu se nachází útulný kuchyňský kout propojený s jídelnou a obývacím pokojem. 2.NP: zde se nachází ložnice, pracovna a dětský pokoj. Samostatná, velkoryse řešená koupelna s vanou a samostatné WC. Z chodby je vstup do prostorného sklepa, ze kterého je možný přístup na terasu a který dříve sloužil jako posilovna a skladovací prostory.

Rodinný dům nabízí kvalitní bydlení s velmi dobrou dostupností do blízkého Vyškova nebo Blanska. Je ve výborném stavebně-technickém stavu, zateplený, napojený na všechny IS. Topení ústřední. Vytápění a ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem. Parkování bezproblémové, k dispozici 4 parkovací stání na pozemku před domem. Zahrada je velmi hezká, vhodná k příjemnému trávení volného času, k odpočinku, setkávání s přáteli, apod. Lze zde dobudovat bazén. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Pro bližší informace vč. ceny mne prosím kontaktujte.
Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám dům předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01