celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 621

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Nabízíme prodej rodinného domu v Teplicích 

Nabízíme prodej rodinného domu v Teplicích

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Nabízíme prodej rodinného domu v Teplicích

Číslo inzerátu: 3039631
inzerát vložen: 7.3. 2017 08:49
Nabízíme prodej rodinného domu - ul. Varšavská 1533 v Teplicích o celkové výměře 538 m2. Rodinná vila se nachází ve vyhledávané lokalitě Bílá Cesta. Dům je po kompletní rekonstrukci. Ve spodní části domu jsou vybudovány nebytové prostory, které mohou sloužit jako ordinace lékaře nebo kancelář. Prostory mají samostatný vchod a jsou odděleny od horních pater, které tvoří bydlení. Součástí je prostorná půdní vestavba, terasa, garážové stání, nová střešní krytina, terasa, zahrada. Zůstává kompletně zařízen. Celý objekt je napojen na veřejnou kanalizace, dálkový vodovod, elektro přípojku na 230V. Vytápění domu je lokální plynové. Veškerá občanská vybavenost v dosahu - nedaleko lázeňské centrum, velký lyžařský areál Bouřňák, golfové hřiště Barbora vzdálené cca 10km. Cena nezahrnuje daň z nabytí nemovitosti.Energetická náročnost budovy třídy G.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01