celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 598

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » OV 3+kk+balkon, cihla, po GO, ul. Ječná, Brno - Řečkovice 

OV 3+kk+balkon, cihla, po GO, ul. Ječná, Brno - Řečkovice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

OV 3+kk+balkon, cihla, po GO, ul. Ječná, Brno - Řečkovice

Číslo inzerátu: 3041008
inzerát vložen: 27.2. 2017 12:41
S výhradním zastoupením nabízíme prodej velmi pěkného bytu 3+kk + balkon v žádané lokalitě rozhraní Řečkovice/Medlánky. Jedná se o cihlový byt původně 3+1, po rekonstrukci upravený na 3+kk. Nachází se v 6 patře/6p. s krásným výhledem na Brno. Celková užitná plocha 73,69m2, podlahová plocha bytu 68,68m2 + balkon 5,01m2 + sklep 2,76m2. V bytě jsou nové veškeré rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody, plastová okna, žaluzie, plovoucí podlahy. Kuchyně plně vybavená spotřebiči Whirlpool - sklokeramická deska, myčka, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, vestavěná lednice s mrazničkou. Dispozice bytu: vstupní předsíň, vstup do dětského pokoje, otevřený vstup z předsíně do obývacího pokoje se vstupen na balkon, kuchyně s oknem a krásným výhledem. Ložnice orientovaná na klidnou východní stranu. Koupelna se sprchovým koutem s vaničkou, toaleta umístěna samostně, wc závěsné. Obývací pokoj orientován na jihovýchod. Jedná se o klidnou lokalitu s perfektní dostupností do centra a přitom v blízkosti krásné vycházky do přírody, lesopark Baba, Medlánecké sportovní letiště s výletní restaurací a zahradkou. Přitom skvělá dostupnost na přivaděče. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, obchody, lékaři, plavecký stadion, školky, škola, gymnázium apo. Cena + provize + daň.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01