celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 591

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+kk » Pronájem 2+kk, terasa, mož. gar. stání, Brno centrum 

Pronájem 2+kk, terasa, mož. gar. stání, Brno centrum

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Pronájem 2+kk, terasa, mož. gar. stání, Brno centrum

Číslo inzerátu: 3044632
inzerát vložen: 3.4. 2017 17:29
S výhradním zastoupením majitele nabízíme pronájem novostavby krásného bytu 2+kk, terasa, s možností pronájmu i garážové stání. Byt se nabízí vybavený. Poslední 6p. s výtahem. Dispozice bytu : soukromá vstupní chodba oddělená od ostatních bytů a uzamykatelná, jsou zde úložné prostory, na chodbě i technická místnost. Vstup do bytu, předsíň, vstup na toaletu a do koupelny, koupelna s vanou. Vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, na terasu jsou francozské okna. Ložnice také se samostatným vstupem na terasu a francouzská okna. Celková plocha bytu včetně terasy je 78,82m2. Orientace bytu je západ, terasa orientovaná i na jih. Nastěhování od 1.6.. V ceně nájmu je zahrnuto i 1x garážové stání v domě. Byt je nízkoenergetický, velmi nízké náklady na bydlení. Postel v ložnici je vysunovací, lze používat i jako dvoulůžko. Vybavení bytu je o domluvě. Nájem + služby + kauce + provize. Nastěhování od 1.6. 2017.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3450)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01