celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 582

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Ostatní » Prodej nemovitosti vhodné k podnikání, Rašovice 

Prodej nemovitosti vhodné k podnikání, Rašovice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodej nemovitosti vhodné k podnikání, Rašovice

Číslo inzerátu: 3045971
inzerát vložen: 8.6. 2017 16:46
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje zděného rodinného domu se zahradou a garáží, velkým dvorem s technickým a hospodářským zázemím, v obci Rašovice, okr. Vyškov.

Jedná se o řadovou nemovitost ve slepé ulici o velikosti 4+1. Celková výměra pozemku činí 2.204 m², z toho zastavěná plocha a nádvoří 1.422 m², zahrada 782 m². Dispoziční řešení: 1.NP: prostorný obývací pokoj orientovaný do ulice, ložnice orientovaná do zahrady. Pokoje jsou jednak průchozí a rovněž mají samostatné vstupy z chodby, ze které je přístup na zastřešenou verandu, kterou lze využít i jako zimní zahradu. Kuchyně je prosvětlená, orientovaná do ulice. Koupelna a WC jsou samostatné. 2NP: dva pokoje jsou umístěné v prvním patře, do kterého je přístup po plnohodnotném jednoramenném schodišti.
Dům je v původním, udržovaném a zachovalém stavu. Většina oken v obytných místnostech byla nahrazena plastovými.
Za nemovitostí se nachází rozlehlý dvůr, který je rozdělený na dvě části. V první části je kryté posezení s krbem, venkovní sprcha, dva sklepy a hospodářské stavení, které je nyní využíváno jako kůlna. V druhé části dvora jsou dva krásné podzemní sklepy s klenutým stropem, skleník, studna, zděná dílna používaná dříve jako autodílna a velký zastřešený prostor vhodný pro parkování aut, motorek, apod. Poslední částí pozemku je zahrada o velikosti 702 m² s ovocnými stromy a dalším skleníkem.

Parkování je možné před RD, v průjezdu, případně v garáži v první části dvora. Rodinný dům je vhodný pro bydlení rodiny s dětmi, nebo jde velmi dobře propojit bydlení s podnikáním.
Nemovitost je možné napojit na všechny IS. Odpady jsou svedené do veřejné kanalizace, voda je z vlastní studny, elektřina v domě i v hospodářských staveních (veřejný vodovod a plynovod je před domem). Vytápění ústřední, pomocí vlastního kotle na tuhá paliva, na otopný systém je rovněž připojen i elektrický kotel.

Obec Rašovice se nachází 9 km od Slavkova. V okolí obce je několik významných přírodních chráněných lokalit, jako je Rašovický zlom /Chobot/, Mušenice a Žlíbek. Obec je v bezprostřední blízkosti Ždánického lesa, vhodného pro rodinné výlety i jako ráj pro houbaře. Rašovice jsou součástí IDS a je zde i dobrá dostupnost autem z Brna. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3477)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01