celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 387

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Hospodářská zvířata » Koně » Šikovný,rychlý a obratný pony valach pro ambiciozního jezdce 

Šikovný,rychlý a obratný pony valach pro ambiciozního jezdce

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Koně.

Šikovný,rychlý a obratný pony valach pro ambiciozního jezdce

Číslo inzerátu: 3047189
inzerát vložen: 22.3. 2017 21:16
Prodám líbivého 9-ti letého valacha Welsh part bred. KVH cca 138cm, na ošetřování moc hodný i pro malé děti, kovář, veterinář, přeprava bez problémů. U nás nikdy žádný úraz ani nemoc. Zvyklý na box i venkovní ustájení. Na ježdění temperamentní, pro citlivého a zkušenějšího jezdce. Nevyhazuje, nekozluje, nekope, nekouše. Na lonži vhodný i pro začátečníky. V létě chodil parkur 90cm dokola bez problému, neřeší profily, zvyklý chodit do terénu. Pony je citlivý na pomůcky, zvládá základní stranové práce, avšak má se ještě co učit a do vyššího sportu je potřeba s ním ještě pracovat. Pony nikdy nebyl cíleně připravován do sportu, pouze rekreační ježdění pro radost a několik hobby závodů. Zúčastnil se i PONY GAMES, kde byl velmi rychlý a obratný a velice ho to bavilo. Věřím, že když se mu bude někdo věnovat, bude super parťák pro ambiciozního jezdce na všestranné využití. Přes zimu moc neježděn, nyní začíná znovu pracovat, ale nemáme na něj čas ani jezdce. To je i důvod prodeje. Momentálně je ve venkovním ustájení s březími kobylami, které trochu prohání a potřebovali bysme, aby už byly před porodem v klidu. Z toho důvodu na prodej spěcháme. Možnost vyzkoušení kdykoli po dohodě. Ustájen v Bechlíně u Roudnice nad Labem. Více info na tel: 725 047 368 Cena 55tis. je k jednání, při rychlém jednání výrazná sleva. Prodáme jen do výborných podmínek!

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 393)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01