celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 432

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Sam. stojící RD 3+1 Nové Hvězdlice 

Sam. stojící RD 3+1 Nové Hvězdlice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Sam. stojící RD 3+1 Nové Hvězdlice

Číslo inzerátu: 3047717
inzerát vložen: 3.7. 2017 17:35
Nabízíme vám zprostředkování prodeje rodinného domu 3+1 v klidné části obce Nové Hvězdlice.

Jedná se o zděnou, samostatně stojící nemovitost. Celková plocha činí 343 m², zastavěná plocha 243 m². Dispoziční řešení: nemovitost je přízemní, obytná část o velikosti 3+1, obývacímu pokoji dominují krbová kamna, kuchyně s jídelním sezením, vybavená kuchyňskou linkou, 2 pokoje, dále je zde velkoryse řešená samostatná koupelna s rohovou vanou, samostatné WC. Chodbou je nemovitost propojena s nebytovou částí, nacházející se vpředu, původně využívanou jako pizzerie, s kapacitou 30 míst uvnitř a 40 míst na venkovní terase. Kuchyně je nerezová, disponující vlastní pecí na přípravu pizzy. Nebytové prostory je možné opět využít na gastronomii nebo předělat ke kompletnímu, komfortnímu bydlení.

Nemovitost je podsklepená, napojená na všechny IS, voda – obecní, kanalizace – obecní, plyn a elektřina. Nemovitost je vhodná k částečné rekonstrukci nebo modernizaci dle vlastních představ, s možností spojení bydlení a podnikání. Vytápění a ohřev teplé vody je řešen plynovým kotlem.

Nemovitost se nachází v blízkosti centra obce, zastávka autobusu MHD je před domem. V obci se nachází obchod, školka, lékař, lékárna, pošta, knihovna, domov důchodců, hostinec, večerka, dětské a fotbalové hřiště. Vzdálenost od města Vyškova je 14 km, kde je nájezd na dálnici. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01