celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 604

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » Novostavba 2+kk, terasa, g. stání, 2x šatna, Brno 

Novostavba 2+kk, terasa, g. stání, 2x šatna, Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Novostavba 2+kk, terasa, g. stání, 2x šatna, Brno

Číslo inzerátu: 3050638
inzerát vložen: 11.5. 2017 15:03
S výhradním zastoupením majitele nabízíme prodej novostavby krásného bytu 2+kk + garážové stání (v ceně) + terasa 28m2+ šatna + technická místnost a velký soukromý prostor na kola apo. Byt se nachází v novostavbě bytového domu na ulici Zderadova, poslední 6p. s výtahem orientace na západní stranu s výhledem na hrad Špilberg, klidná část budovy. Dispozice bytu: soukromá vstupní chodba oddělená od ostatních bytů a uzamykatelná, jsou zde úložné prostory, vestavěný velký botník, na chodbě je i technická místnost náležející k bytu vybavena policemi. Dispozice: vstup do bytu, předsíň, vstup na toaletu a do koupelny, koupelna s vanou, umístěna zde pračka i sušička. Vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, na terasu jsou francouzská okna. Ložnice také se samostatným vstupem na terasu a francouzská okna, vestavěná velká šatní skříň. Postel v ložnici je vysunovací, lze používat i jako dvoulůžko, dále šatna přímo v bytě. Dveře do pokojů v nadstandardu - neprůhledné sklo. Celková plocha bytu včetně terasy je 78,82m2. Orientace bytu je západ, terasa orientovaná i na jih. Nastěhování možné od 1.6.. Větší část vybavení bytu je v ceně. Součástí je také mobilní klimatizace. Na terase je posuvná stínící markýza. 1x garážové stání v domě je již v ceně. Budova je nízkoenergetická, momentálně měsíční náklady ve výši 3.000,-Kč. Byt je v osobním vlastnictví, lze financovat hypotékou.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02