celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 580

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 3+kk » Pronájem krásného bytu Pardubice (Studánka) 

Pronájem krásného bytu Pardubice (Studánka)

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Pronájem krásného bytu Pardubice (Studánka)

Číslo inzerátu: 3058294
inzerát vložen: 24.5. 2017 12:17
Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt 3+kk v osobním vlastnictví o rozloze 76m2 v Pardubicích v ulici Pod Studánkou. Byt se nachází ve třetím patře, disponuje dvěma balkóny (9,43m2 a 6,73m2) a komorou v prostoru garáží (1,77m2). Obývák je vybaven moderní kuchyňskou linkou s varnou deskou, vestavěnou horkovzdušnou a mikrovlnnou troubou, myčkou a chladničkou s mrazákem. Součástí je také obývací stěna, konferenční stolek a jídelním stůl s židlemi. V první ložnici zůstává manželská postel s nočními stolky. Druhá ložnice je částečně vybavena kancelářským nábytkem. Součástí chodby je vestavěná šatní skříň a botník. Všechny místnosti jsou neprůchozí. Byt má oddělenou toaletu a koupelnu s vanou a umyvadlem. V bytě je zaveden bezdrátový internet.
Byt byl zkolaudován v roce 2007. Bytový dům má celkem pět pater a je vybaven výtahem. Parkování je možné vedle domu. Byt se nachází v klidné lokalitě s výhledem do zeleně, s dobrou dostupností MHD a občanskou vybaveností.
Cena: 12 000 Kč nájem + měsíční zálohy na energie. Vratná kauce je ve výši 20 000 Kč pro případ poškození. Energie jsou účtovány zálohově s vyrovnáním dle skutečných nákladů podle odečtu samostatnými měřidly.
Byt je volný ihned (po dohodě). Byt je pouze pro nekuřáky bez domácích zvířat. Hledáme pouze slušné nájemce pro dlouhodobý pronájem. RK nevolat.
Kontakt: 775 955 081
*Pozn. Fotografie pořízeny s vybavením a dekoracemi majitele.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3452)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01