celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 428

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Stavební pozemek v blízkosti Brna, s krásným výhledem 

Stavební pozemek v blízkosti Brna, s krásným výhledem

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Stavební pozemek v blízkosti Brna, s krásným výhledem

Číslo inzerátu: 3063119
inzerát vložen: 23.6. 2017 10:06
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje stavebního pozemku v klidné části obce Svinošice. Pozemek ocení ti, kteří chtějí bydlet blízko přírody a hledají příměstské bydlení se snadnou dopravou a nádherným výhledem.

Jedná se o pozemek o celkové ploše 1.440 m² s uliční šíří 27,5 m, jižní svah, s krásným výhledem do okolí. Celková výměra se skládá z parcely o výměře 928 m² s možností výstavby rodinného domu a zahrady o výměře 512 m². Až k pozemku vede asfaltová komunikace. Veškeré IS (elektřina, plyn, obecní vodovod, veřejná kanalizace) jsou v dosahu pozemku. V sousedství se nachází zahrady, rodinné domy a bytový dům, nad pozemkem les.

Svinošice jsou velmi vyhledávanou lokalitou severně od Brna. Obec je součástí IDS s dobrou dostupností autobusem. Autem je možné se do Brna dostat do cca 15 minut. V sousední obci Lipůvka, která leží na trase Brno - Svitavy, je plná občanská vybavenost (mateřská škola, základní škola, lékař, restaurace, obchody, atd.)

Pozemek je vhodný pro všechny, kteří mají rádi bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností do Brna a četnými okolními lesy.

Domluvte si se mnou prohlídku. Rád Vám pozemek předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01